Samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking. Op deze pagina vertel ik mijn ideëen omtrent samenwerkingen. Heb je een ander voorstel? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

De doel van Robotvilla

Kinderen kunnen een drempel hebben om de wereld van techniek en programmeren te ontdekken. Misschien omdat ze het spannend of moeilijk vinden of omdat ze simpelweg geen de toegang hebben tot de matrialen, begeleiding en kennis. Het doel van Robotvilla is om kinderen te helpen deze drempel over te stappen door toegang te verschaffen tot superleuk educatief materiaal en persoonlijke begeleiding te bieden. Tegenwoordig zijn er heel veel mooie educatieve games, apps, robots en knutselprojecten beschikbaar die het kind stimuleren om spelenderwijs de wereld van STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, and Mathematics.) te laten ondekken. Ik vind het belangrijk om onze kinderen voor te bereiden op de wereld van de 21ste eeuw door ze vanaf jonge leeftijd op weg te helpen in deze bijzonder interessante wereld, waarin technologie niet meer weg te denken is. Kinderen leren dat technologie niet alleen geconsumeerd kan worden (apps gebruiken) maar dat ze het ook zelf kunnen creëren (apps bouwen).

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat uit kinderen van 5 – 15+ jaar oud, die geïnteresseerd zijn in:

  • Programmeren voor kinderen
  • STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics)
  • Educatief materiaal:

Samenwerkingsvormen

Adverteren door middel van reviews en tryouts
Robotvilla is niet alleen een kinderatelier maar ook een blog waar ik op enthousiaste wijze mijn ontdekkingen en ideeën deel. Ik test graag nieuwe producten die bij Robotvilla passen en deel mijn bevindingen. Mijn artikelen illustreer ik bij voorkeur met foto’s en YouTube-video’s. Om de integriteit van Robotvilla te waarborgen, vermeld ik bij de content natuurlijk dat het om een samenwerking gaat.

Winacties
Iets weg te geven? Als het product bij Robotvilla past, zet ik graag een feestelijke winactie voor je op touw. De vorm en duur van de actie bepalen we uiteraard in overleg.

Persberichten
Heb je een persbericht dat past bij de interesse en doelgroep van Robotvilla, stuur ze dan gerust naar info@robotvilla.com

Disclaimer

Het voelt bijna overbodig om te melden, maar het moge duidelijk zijn dat ik alleen content op Robotvilla zet die gaat over producten of diensten waar ik persoonlijk volledig achter sta. Als je mij een product ter beoordeling aanbiedt en ik maak daar content van, dan zal ik altijd vermelden dat deze in samenwerking met jou is gemaakt. Dat doe ik om de integriteit van Robotvilla te waarborgen.

Robo groetjes,

Francesca

Build Your OWn Robot logo

Logo comfomart

progate logo